Lajme

Vlore, masa parandaluese ndaj përhapjes së COVID-19

Prej disa ditësh, po kryejmë pastrimin dhe dezinfektimin e qytetit, një proces i nevojshëm si masë parandaluese ndaj përhapjes së COVID-19, në vendet ku ka më shume grumbullime njerëzish.
Në çdo orë të ditës, strukturat tona janë të shpërndara në teritor sipas një programi të detajuar.
Me efektivitetin dhe impaktin e nevojshëm.
I gjithë territori i Bashkisë është nën kontroll të plotë.
Në vazhdimësi.
Me përkushtim e vendosmëri.
Me veprime dhe mjetet e duhura.

🔴 FRIKË ASPAK, KUJDES PO!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close