Lajme

Vlorë, mblidhet shtabi i emergjencës për të menaxhuar situatën e krijuar nga rreshjet

Nga Dritan Leli:

Shtabi i emergjencës sot në mbledhjen e tij të rradhes, për të vlerësuar maksimalisht rritjen e nivelit të Vjosës në orët e fundit krijuar nga rreshjet dhe për të qenë të përgatitur për çdo situatë të paparashikuar.

Angazhim shembullor i Policisë së Shtetit në bashkëpunim me Policinë Bashkiake me forca dhe mjete për të qenë pranë banorëve në një ditë kritike si kjo.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close