Lajme

Vlorë,Ka ndodhur mes një grupi adoleshentësh (Video)

Një sherr me t hika ka ndodhur dje në mesditë në Vlorë.” Sher ri ka ndodhur mes një grupi adoleshentësh prej më shumë se 30 vetash, të cilët janë përfshirë në një sher r masiv me t hika duke r rezikuar jetën.

Fatmirësisht nuk është shënuar asnjë i l ënduar për shkak të mbërritjes së policisë në kohë. Policia është vënë menjëherë në ndjekje të grupit të të rinjve përfshirë e fektivë civilë dhe forcat Shqiponja duke arritur të kapë disa prej tyre.

Mësohet se grupi i adoleshentëve ka qenë p roblematik disa herë ndërsa ky është sher ri më masiv mes të rinjve kohët e fundit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: