Lajme

Vlorë përplasje mes përmbarimit dhe familjes Muharremi

Për plasje në Vlorë mes përmbarimit dhe familjes Muharremi. Shkak pretendimi i një familje nga Durrësi që pretendon se e ka fituar nga agjensia e kthimit të pronave. Ndërkohe familja Muharremi jeton prej 70 vitesh në banesë e cila ka edhe një dyqan poshtë. Gjatë për plasjes ishte edhe policia. Avokati i cështjes Gramos Ismailaj deklaron se ka një vendim të gjykatës së apelit që rrezon gjykatën e shkallës së parë dhe pikërisht apeli è ka rikthyer për gjykim. Avokati pretendon se banesa është marre me dokumenta të fallsifikuara ndërsa cështja do të vijojë në gjykatë duke aku zuar edhe për shpërdorim detyre përmbaruesit por deri edhe tek prokurorët.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: