Lajme

Vlorë, Momenti kur merret qeni Shih Tzu nga tre vajza

Vlorë, Kamerat e sigurisë kanë kapur momentin kur qeni i races Shih Tzu (të cilin e kemi publikuar ne si të humbur) është marrë nga tre vajza dhe është futur në makinën e tyre, më pas ato janë larguar, humbja e këtij qeni na është bërë e ditur nga një mesazh i një qytetareje në redaksinë tonë ku shprehej shumë e shqetësuar.

I bejme thirrje këtyre vajzave që t’ja rikthejne qenin pronarëve të tij, shpërblimi do të jete 200 euro për to. Qeni është shume i lidhur me vajzën e vogel të qytetares që na ka shkruar, ajo refuzon të ushqehet si dhe është në gjendje jo të mirë për shkak të humbjes së qenit.  Faleminderit për mirëkuptimin!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: