Lajme

Vlorë/Ndahet nga jeta në moshën 67 vjeçare mësuesi i matematikës Ali Belshi

Është ndarë nga jeta në moshën 67 vjeçare mësuesi i matematikës Ali Belshi.
Si mësues dhe ish drejtor i gjimnazit “Ali Demi”, Ali Belshi ka kontributin e vet në rritjen e cilësisë së mësimdhenies dhe të nxënit në arsimin e Vlorës dhe pergatitjen e një brezi të denjë nxenësish, që do të dallohen në sektorët ku punuan e punojnë.

Nuk e teproj kur them se Vlora humbi një nga ikonat e mësuesisë së saj.
Ali Belshi ishte kthyer gati si një Institucion!

I qoftë dheu i lehtë!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close