Lajme

Vlorë, Ndalohen dhe futen në qeli 3 persona, detaje

Vlorë, Falë operacioneve të policisë, është ar restuar një person i kapur në tentativë për kultivim të b imëve n arkotike dhe janë ar restuar në flagrancë dy shtetas të tjerë për vepra të ndryshme p enale. I ar restuar në tentativë për kultivimin e b imëve n arkotike është M. M., 35 vjeç, banues në fshatin Bashaj, Vlorë, të cilit i janë gjetur dhe sekuestruar 45 f idanë k anabis në cilësinë e provës materiale. Ndërsa dy shtetasit e tjerë të kapur në flagrancë kanë kryer vepra të ndryshme penale si më poshtë:

M.M, 36 vjeç, banues në lagjen “Kushtrim”, Vlorë, pasi në lagjen “Pavarësia”, ka vjedhur dy bateri gjeneratorësh të një kompanie private.

B.B, 31 vjeç, banues në lagjen “Lef Sallata”, Vlorë, i akuzuar për veprën penale “Përvetësimi i parave ose mallrave që rrjedhin nga vepra penale ose veprimtaria kriminale”, pasi ka marrë dy bateritë e vjedhura nga shtetasi M. M. dhe më pas i ka shitur ato. Prokuroria ka vazhduar h etimet e mëtejshme për ngjarjet.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: