Lajme

Vlorë/ Në këtë butik përballë gjimnazit “Ali Demi”, dy gra viedhin rrobat (Video)

Vlorë/ Në butikun “Fashion” përballë gjimnazit “Ali Demi” dy gra kryejnë një gjest të ulët duke u futur në butik dhe duke vjedhur disa rroba.

Më shumë se vlera e sendeve ka vlerë gjesti i turpshëm që kësaj rradhe kryhet nga femra, të cilat nuk kanë mundësi të blejnë dhe zgjedhin rrugë alternative. Zonjat janë të lutura të paraqiten në dyqan dhe minimumi të kërkojnë falje. Me aktin në fjalë do të procedojë në veprime të mëtejshme policia e qytetit të Vlorës.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: