fbpx
Lajme

Vlorë, Nxënësit e Gjimnazit “Mustafa Kemal Ataturk” japin ndihma për personat të cilët vuajnë nga shëndeti mendor (Foto/Video)

Vlorë/ Në kuadër të ditës ditës se Shëndetit Mendor, nxënësit e Gjimnazit Mustafa Kemal Ataturk mblodhën ndihma duke përfshirë veshje dhe ushqime për personat të cilët vuajnë nga shëndeti mendor dhe si çdo vit tjetër zgjodhen ta festojnë bashkë me këta persona në nevojë për përkujdesje të vecantë. Nxënësit u munduan të argëtojnë sadopak fëmijet në këtë ditë. Pavarësisht nga gjendja e tyre ata meritojnë të trajtohen si gjithë të tjerët.

Pamje nga aktiviteti:

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button