Lajme

Vlorë, Te Kalaja ka patur rrëshqitje të dherave dhe gurëve buzë rrugës

Rreth orës 21:00 të mbrëmjes në aksin rrugor Vlorë -Orikum në vendin e quajtur Kalaja ka patur rrëshqitje të dherave dhe gurëve buzë rrugës të cilat kanë vënë në rrezik dhe automjetet që kalonin aty të pajisura me autorizim . Menjëherë në vendin e rrezikuar kanë mbërritur uniformat blu të qytetit të Vlorës ku kanë vendosur sinjalistikën përkatëse në rrugë . Nuk është hera e parë që në këtë aks rrugor të kemi rrëshqitje të dherave dhe gurëve të cilat vënë në rrezik lëvizjen e automjeteve që kalojnë në këtë aks rrugor

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close