Lajme

Vlorë – për tre ditë panairi i makinave antike

Vlorë për tre ditë me radhë në kuadrin e festave të nëntorit në data 28,29,30 do zhvillohet panairi i makinave antike (Classic Car Show).
Janë të ftuar të gjithë qytetarët ta vizitojn këtë panair dhe kush ka makina të kësaj kategorie janë të ftuar ta sjellin në panair.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close