Lajme

Vlorë/ Pezullohen 375 seanca gjyqësore, avokatët: pezullim edhe të masave të sigurisë

Dhoma e avokatise Vlore pezullim edhe te masave te sigurise. Kjo eshte Java e dyte qe avokatet ne Vlore vijojne greven duke pezulluar te gjitha seancat ndersa ne keto dy dite ,te marte dhe te merkurë jane pezulluar edhe masat e sigurise.

Avokat Delo Mecani dhe Arnando Cakrani kane konfirmuar se do te vijohet me pezullim pasi harta e re gjyqesore nuk eshte aspak ne ndihme te qytetareve por shton kostot.

Avokat Mecani ka shkuar edhe me tej duke kerkuar qe pa afat te pezullohen edhe masat e sigurise pasi vetem ne kete menyre mund te kete nje zgjidhje.

Referuar faktit se perse gjyqtaret nuk jane bashkuar,avokatet e lidhin me arsyen se harta e re gjyqesore i ndihmon gjyqtaret qe kerkojne te jene te gjithe ne Tirane aty ku edhe kane pronat e tyre.

Ne mbeshtetje te avokateve Vlore edhe shoqeria civile qe preket me shume nga ndryshimi i hartes gjyqesore. Shpendi Rama. Kete jave ne Vlore jane pezulluar 375 seanca ndersa ne keto dy dite edhe masat e sigurise.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close