Lajme

Vlorë, policia e shtetit dhe policia bashkiake del në rrugë, i bën thirrje qytetarëve

Pas vendosjes në fuqi të masave të reja të shtetrrethimit ku ndalohet pas orës 18 edhe lëvizja e qytetarëve. Ja sesi është gjendja në Vlorë.Ka ende qytetar që lëvizin nëpër rrugë. Me të drejtë pasi edhe sjanë të informuar për urdhrin e ri, ndërkohë që edhe policia e shtetit dhe policia bashkiake po bënë detyrën e saj duke informuar qytetarët për urdhrin e kryeministrit Edi Rama  duke ju bërë këtyre të fundit thirrje të shkojnë në shtëpi dhe të qëndrojnë aty edhe ditët e ardhshme, pasi eshtë për të mirën e gjithsecilit prej nesh.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close