Lajme

Vlorë, Policia u vjen në ndihmë disa familjeve në nevojë me ushqime bazike

Vlorë, Policia u vjen në ndihmë disa familjeve në nevojë me ushqime bazike. Seksioni për Rendin dhe Shqiponjat në Drejtorinë Vendore të Policisë Vlorë, me iniciativën e tyre kanë kontribuar disa të ardhura me qëllim që t’ju vinin në ndihmë disa familjeve në nevojë në qytetin e Vlorës. Me ndihmën e Bashkisë Vlorë është bërë lista e 20 familjeve më në nevojë dhe është bërë shpërndarja e 20 pakove me ushqime nëpërmjet forcave Shqiponja.

#bashkëdoiadalim 💪
#tiqëndronështëpi🤝
Video nga Oltion Bardhi 👏

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: