Lajme

Vlorë/ Punonjësit e sektorit të gjelbërimit pastrojnë hapësirat e gjelbëruara të Lungomares

Nga Dritan Leli: Punonjësit e sektorit të gjelbërimit, që në mëngjes, ishin përqendruar në hapësirat e gjelbëruara të Lungomares, për të pastruar rërën e grumbulluar nga era, gjatë dimrit.

Do të jetë një aksion që do të mbyllet brenda pak pak ditëve në mënyrë që të jetë e rifreskuar dhe e gjelbëruar nga dëmtimet e muajve të ftohtë e me shira. Mirëmbajtja dhe ruajtja e standardit është çdo ditë e rëndësishme.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: