Lajme

Vlorë, rivlerësohen sot masat e sigurisë për të shoqëruarit

Gj ykata e Vlorës rivlerëson sot masat e sigurisë për të ar restuarit në operacionin anti-d rogë në këtë qytet. Kujtojmë se gjatë o peracionit të zhvilluar mbrëmjen e së dielës në Vlorë u ar restuan 27 persona dhe janë shpallur në kërkim 4 të tjerë. Në kuadër të këtij operacioni u bë e mundur kapja e 27 personave, për të cilët G jykata e Rrethit Gjyqësor Vlorë kishte caktuar masat e s igurisë “A rrest në b urg”, e kzekutimi i 5 masave të s igurisë “Ar rest në shtëpi” dhe i 5 masave të sigurisë ”Detyrim për paraqitje”, si dhe u shpallën në kërkim 4 persona që nuk u gjetën gjatë operacionit.

Gjatë periudhës h etimore gjashtëmujore janë asgjësuar një numër i konsiderueshëm b imësh n arkotike c an abis sativa, në territoret e Bashkive Selenicë dhe Himarë, janë se kuestruar 120.9 kg l ëndë e d yshuar n arkotike, janë s ekuestruar 4 a rmë g jahu, dylbi, një p istoletë s portive, 39 telefona celular etj. Aksioni do të vijojë për zbardhjen e plotë të personave të përfshirë në këtë rrjet t rafiku lëndësh narkotike.

Masat e sigurisë  Arrest me b urgMaliq Bylyshi, Moisi Mëhilli,Admirim Duro,.Ritana Duro,Mbarime Ruko,Dashamir Troka,Marjus Driza,Besnik Guhacaj,Eduard Guhacaj,Saverio Fejzaj,Ismet Hyseni,Shkëlqim Iljazi.Halil Baraj,Simon Leskaj,Blerim Ribaj,Xhezo Shakaj,Agurim Jonizaj,Muis Skarra,Haziz Xhaferraj,Bashkim Devacaj

Detyrim paraqitje: Haredin Shkurtaj,Veip Lalaj (Polic),Cerciz Fakaj Arrest shtëpie: Irirjan Gjika
Arrest me b urg:Ervin Mehmetaj, Romario Hasanaj,Daniel Gjikaj,Kastriot Gjokaj,Aranit Gjokaj,Oltion Gjokaj,Përparim Gjinaj,Platon Mehmetaj,Arbër Jahaj,Gilo Novruzaj,Elsid gjokaj,Leandër Gjokaj,Astrit Gjokaj,Klinton Shehaj,Gëzim Kuci

Detyrim paraqitje:Adnand Bajramaj Ar rest në shtëpi: Pavli Curraj Arrest me b urg: Isa Jacaj (polic spz) David Fakaj Detyrim paraqitje: Alem Llanaj (Polic) Ilir Kadena (Polic) Artur Veshaj (Polic) Arjan Tase (Polic)

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: