Lajme

Vlorë, Sa ndodhi, VIDEO…

Jemi sinjalizuar pak më parë se në zonën e coles në Vlorë  ka patur të shtëna me a rmë , ku nga burimet dyshohet për një të p lagosur. Lajmi në përditësim….

Shkëlzen Velaj është q ëlluar nga një r rebesh p lumbash k allashnikovi mesnatën e sotme, mu në hyrje të shtëpisë së tij, ne katin e pestë të pallatit ku banonte.

Sipas burimeve, Shkëlzen Velaj është vëllai i Ardi Velajt, i cili u v ra në vitin 2015 në m as akrën e Çoles. Ky i fundit ka qenë në h asmëri me Llanajt e Vlorës.

Gjithsesi, atentatorët e kanë pritur në hyrje të shtëpisë Shkëlzen Velajn dhe pasi ishin siguruar se ishte personi që kërkonin kanë q ëlluar disa herë në drejtim të tij.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close