Lajme

Vlorë “Së bashku në luftën kundër trafikimit të qënieve njerëzore”

“Së bashku në luftën kundër trafikimit të qënieve njerëzore” Në kuadër  të  fushatës së  muajit  të luftës kundër trafikimit të qënieve njerëzore , në bashkëpunim me Drejtorinë e Ndihmës dhe Shërbimit Social të bashkisë Vlorë ; Njësinë e Mbrojtjes së Fëmijëve dhe Njësinë e D hunës në Familje, organizuam seanca sensibilizuese, ndëgjegjësuese dhe informuese në shkollat e arsimit 9-vjecar, të mesëm dhe profesional të qytetit  të Vlorës, si shkolla e mesme Industriale “ Pavarësia‘‘, Shkolla  jopublike “ Reald” dhe Shkolla e  Mesme Tregtare.

Gjatë këtyre seancave shpërndamë materiale informuese, si broshura , fletëpalosje dhe manuale mbi tematikat e fenomenit të dhunës në familje dhe trafikimit të qënieve njerëzore. Thuaj jo trafikimit dhe shfrytëzimit të fëmijëve.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: