Lajme

Vlorë, Shikoni si vjedhin byzylykun këto vajza

Vlorë, Mesazh nga ndjekës i faqes : Përshëndetje Enrik Mehmeti.Këto vajzat erdhën në dyqan dhe flisnin italisht . Një prej tyre ka vjedhur një byrzylyk shumë të shtrenjt. I bëjme thirrje që ta dorëzojë përpara se të bëjm denoncim !

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close