Covid-19Lajme

Vlorë, Shpërthim rastesh me Covid, ISHSH mbyll pjesërisht një shkollë

Inspektorati Shtetëror Shëndetësor ka mbyllur pjesërisht një shkollë jo publike në Vlorë, pas shpërthimit të rasteve me koronavirus në këtë institucion. Bëhet e ditur se në shkollën “Fan Noli” janë mbyllur klasat 5,6,7,8 dhe 9. Nxënësit e këtyre klasave do të vijojnë mësiminonline. Sakaq, mësuesit që japin mësim në këto klasa do të qëndrojnë në karantinë për një periudhe 14 ditore. Bëhet me dije se në këtë shkollë rezultojnë të prekur me Covid-19 pesë mësues.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close