Lajme

Vlorë/ Takime të përditshme në terren, me të gjitha subjektet, për respektimin e sigurisë

Vlorë/ Komunikim dhe informacion i detajuar pêr respektimin e protokollit të sigurisë në vazhdimësi, në kuadrin e masave parandaluese ndaj COVID-19. Takime të përditshme në terren, me të gjitha subjektet.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: