Lajme

Vlorë, trajnim humanitar me temën: Ta njohim sindromën angelman, më datë 17 prill

Shoqata e Psikologëve të Shqipërisë në bashkëpunim më Shoqata e Psikologëve të Kosovës organizon trajnim humanitar me temen: “Ta njohim sindromën Angelman” Të hyrat nga ky trajnim i dedikohen familjes së fëmijës me sindoromen Angelman.

Trajnimi zhvillohet në Vlorë, më datë 17 Prill 2021, duke filluar nga ora 11:00 në salla në grupe të lejuara me nga 10 persona dhe Online Zoom. Çmimi për Kosovë është 20 euro, ndërsa për Shqipëri 2500 lekë të reja. Pagesa për Kosovë behet ne llogarinë-NLB- 17-08-0016000983.81

Ndërsa pagesa për Shqipëri, bëhet duke kontaktuar nr +383-49-836-643 (Whatsapp-Viber)
Rezervo: +355-68-200-3921 // +383-49 -836 -643 Rreth trajnimit, të informohemi se cfare është kjo sindromë? Si mund ta dallojmë?

Shkaqet dhe simptomat? Prevalenca dhe etiologjia? Tek kush te drejtohemi kur shohim shenjat e para?Cila terapi është më e pranueshmja? Çfarë duhet të bëjmë për sensibilizimin e prindërve? Si funksionon lidhja terapeutike – prind – femije? Për këto dhe shumë tjera, ju ftojmë në trajnimin e dates 17 Prill 2021, ora 11:00, në Vlorë. Rezervo: +355-68-200-3921 / +383-49 -836 -643

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: