Lajme

Vlorë tregu i fruta perimeve, bien blerjet për festat e fundvitit

Ashtu si në çdo fundvit, një nga shqetësimet e konsumatorëve shqiptarë është rritja e çmimeve, kryesisht e produkteve ushqimore.

Ndonëse nga një vëzhgim i kryer këtë të shtunë në treg nuk është vërejtur deri më tani ndonjë rritje e çmimeve, qytetarët shprehen se edhe ato çmime që janë të larta dhe të papërballueshme, veçanërisht për pensionistët dhe familjet me ndihmë ekonomike.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close