fbpx
Lajme

Vlorë/ Vijon me ritmin e duhur riorganizimi i brendshëm i Partisë Socialiste në Rajonin 4

Vijon me ritmin e duhur riorganizimi i brendshëm i Partisë Socialiste në Rajonin 4.
Të pranishëm deputetja Vilma Bello, kryetari i Bashkisë, Dritan Leli, kryetari i PS-së, Anduel Tahiraj, kryetarja e këshillit Socialist, njëherazi dhe koordinatorja e Shtabit Elektoral të Rajonit 4, Alma Bakiu dhe këshilltarja Egla Imeraj.
Nga procesi i votimit u rikonfirmuan me unanimitet:
Në OS 4477 në pozicionin e kryetarit Flori Male, sekretare Elona Hyseni.
Në OS-në 4478 kryetar u rizgjodh Florjan Hoxhaj dhe sekretar Ilir Lika.

Deputetja Vilma Bello falenderoi dhe vlerësoi kontributin dhe angazhimin e çdo socialisti , duke ritheksuar se bashkë me kryebashkiakun Leli dhe kryetarin e PS-së, Anduelin do të vijojë angazhimi i tyre maksimal për më tepër vëmendje dhe investime në Rajonin 4.

Image may contain: 3 people, people sitting, table and indoor

Image may contain: 3 people, people sitting

Image may contain: 3 people, people sitting and indoor

Image may contain: 3 people, people sitting and text

Image may contain: 3 people, people sitting

Image may contain: 7 people, people sitting

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button