Lajme

Vlorë, Xhezmi Binaj kërkon trajtim dinjitoz nga shteti, ndihma e deputetit Vullnet Sinaj i ka mundësuar aplikimin online

Xhezmi Binaj , banor i lagjes 28 nëntori në Vlorë , prej vitesh ka mbetur i paralizuar si pasojë e një sëmundjeje të rëndë. Në statusin e një tetrapledgiku është trajtuar me pension i cili i ka mundësuar edhe përkujdesjen nga dy kujdestare.

Por prej tre muajsh tashmë po përballet me plotësimin e dosjes , për të cilën duhët të shkojë pranë shumë institucioneve. Në gjendjen e tij kjo është e pamundur ndaj  ka qënë ndihma e deputetit Vullnet Sinaj që i ka mundësuar aplikimin online.

Kërkoj nga shteti më shumë lehtësira dhe  vëmëndje për këtë kategori sociale ka thënë ai, pasi meritojmë të trajtohemi me dinjitet.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: