Lajme

Vlorë/Zv.ministja e Mirëqënies Sociale, Prefekti i Qarkut Vlorë dhe drejtoresha e Shërbimit Social Shtetëror kanë zhvilluar dëgjesë me palët e interesuara

Përjashtimi i rasteve abuzime nga skema e përfitimit të Ndihmës Ekonomike ka bërë që sot të jenë përfitues familjet që janë më tepër në nevojë!

Vendosja e një administrori në cdo rajon bën këto familje të kenë marrdhënie të vazhdueshme me ta!  Cdokush mund të aplikojë për të përfituar ndihmë ekonomikë!  Integrimi i të papunëve në tregun e punës dhe asja ndaj formimit professional sjell rritje të mirëqënies së këtyre familjeve!

Bashkëpunim i vazhdueshëm midis institucioneve për të zgjidhur raste me natyrë specifike!
Përmirësim i vazhdueshëm i legjislacionit!

Zv.ministja e Mirëqënies Sociale, Prefekti i Qarkut Vlorë dhe drejtoresha e Sherbimit Social Shtetëror kanë zhvilluar dëgjesë dhe tryezë diskutimi me palët e interesuara për të sjellë sa më shumë bashkëpunim dhe fryte në punën në vazhdim!

Image may contain: 4 people, people standing, people sitting and indoor

Image may contain: 1 person, sitting and indoor

Image may contain: one or more people

Image may contain: 5 people, people sitting

Image may contain: 4 people, people sitting and indoor

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close