Lajme

Vlorë,Sa ndodhi

Një p lagosje me a rmë z jarri ka ndodhur pak minuta më parë në qytetin e Vlorës në lagjen Partizani. Një person ka p lagosur me a rmë z jarri burrin e motrës, 20-vjeçarin e identifikuar si Xhuliano Muça.

A rma ka qënë e babait të a utorit ( punonjës p arab urgimit të Vlorës). A utori dhe babai tij janë shoqëruar në k omisariat. I p lagosuri në spitalin rajonal të Vlorës ku ndodhet duke marrë trajtim mjekësor.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close