Lajme

Vlorë,Sapo ndodhi në zonën e quajtur “Bishti i Kalldrëmit”

Një p lagosje me a rmë ka ndodhur para pak minutash në Vlorë, në zonën e quajtur “Bishti i Kalldrëmit”. Deri tani nuk ka detaje në lidhje me identitetin e personit që ka mbetur i p lagosur, dhe as për autorët e kësaj ngjarje k riminale. Vijon…

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close