Lajme

Vodhi dosjet e pronave, lihet në qeli drejtori i administrimit të tokave në Vlorë

Është mbajtur masa e arrestit për dy punonjësit e Këshillit të Qarkut të Vlorës, arrestuar 3 ditë më parë për falsifikim dokumentacioni për disa prona në Dhërmi. Për Brdhyl Gjika drejtor i AMTP pranë qarkut, është vendosur arrest me burg. Kreshnik Mino, specialist pranë këtij institucioni ka marr detyrim paraqitje. Ndërsa për shtetasin Spiro Duni, masa pritet të mbahet në spitalin Rajonal të Vlorës. (Për shkaqe shëndetësore).

Ndaj tyre rëndon akuza e shpërdorimit të detyrës dhe falsifikim i dokumenteve zyrtare. Trupa gjykuese ka qenë: Gjyqtar Enkel Peza; Prokuror: Alfredo Sali. Pak dite me pare, Zyra e Tokes ra pre e grabitesve, sipas deklarates se bere nga Bardhyl Gjika, por medsa duket nga hetimet e metejshme, ka rezultuar se kjo skeme ishte hartuar nga persona brenda institucionit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close