Lajme

Vorë, Ka ndodhur një ngjarje e pazakontë,detaje

Një ngjarje e pazakontë  ka ndodhur në Vorë, ku një vajzë e mitur, 16 vjeçe ka deno ncuar një 25-vjeçare. Sipas News24 vajza e mitur ka denon cuar se 25-vjeçarja  ka a bu zuar s eksualisht me të dhe më tej e ka detyruar të dhunojë veten.

Kallëzimi është bërë nga vetë vajza, e cila në prani të psikologes dhe prindërit, ka treguar se 2 muaj më parë, 25-vjeçarja e ka ftuar në shtëpinë e saj në Tiranë dhe më pas ka a buzuar s ek su alisht me të. Pas këtij raporti, e mitura është d hunuar si stematikisht nga ana psikolo gjike dhe është detyruar nga 25-vjeçarja të d hu nojë veten. Ndërkohë policia ka shpallur në kërkim 25-vjeçaren.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lexo edhe:

Close
Back to top button
Close