Lajme

Vota e Bolenës për Jorgo Goron. Mbështetja e banorëve për vijimin e projekteve në Bashkinë Himarë

Investimet në zonë,me qëllim zhvillimin e agroturizimit. Kryetari i bashkisë Himarë dhe kandidati i PS Jorgo Goro është ndalur në një takim të ngrohtë me banorët e fshatit Bolene duke marrë prej tyre mbeshtetjen për të vijuar me investimet edhe në katër vitet e ardhshme.

Nga Bolena deputeti Vullnet Sinaj ka theksuar se edhe pas 14 majit ,Himara do të vijojë të jetë nën drejtimin e PS dhe Jorgo Goros.

Vullnet Sinaj :Punet e mira bëhen të gjithë bashkë,ashtu si kemi realizuar deri tani ka theksuar Goro,ndërsa qëllimi ynë mbetet zhvillimi i agroturizimit në këtë zonë,që ka resurse të shumta turistike,por që edhe investimet nuk do të mungojnë edhe në katër vitet e ardhshme .

Jorgo Goro: Vota e Bolenës do të jetë e bashkuar,për PS dhe jorgo Goron në 14 maj, ishte ky premtimi dhe dëshira e banorëve të zonës, Bolena një tjeter fshat me mbështetje te pakufishme për Jorgo Goron,në vijim të investimeve dhe punëve të mira në të gjithë bashkinë Himarë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close