Lajme

Voto Gëzim Ademaj, Takim me banorë të zonës së Rromsit dhe zonës Karbunar

Të  nderuar Zonja dhe Zotërinj , miq, bashkqytetar, me mirënjohje dhe falenderime te përzemërta për mbështetjen tuaj në nismën e ndërmarrë nga ana ime për të qënë zëri juaj nesër , ju ftoj në datën 25 Prill 2021 , të bëhemi një dhe të votojmë për Aleancën Për Ndryshim. Voto numër 5 , Qarku Vlore .

Takim me banorë të zonës së Rromsit dhe zonës Karbunar. Me z.Shezai Balili u shprehëm banorëve përkrahjen dhe zgjidhjen e problemeve qe ata ngriten. Qeverisja e 8 viteve , mjerimin ua kishte çuar te pragu i deres .

Rrugë jo, shkollë jo, shërbim shëndetsor jo, mundësi për shitjen e produkteve bujqësore e blegtorale jo. Rinia ne emigrim . Ja qeverisja e rilindjes . Ti bashkohemi sfidës së 25 Prillit që kjo zonë të ndryshoj  Voto Partine Demokratike. Voto Gezim Ademaj . Shqipëria Fiton ✌🏻✌🏻

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: