Lajme

“Vuaj nga një sëmundje e rrallë”, Luizi befason me rrëfimin në BBV: Hyra se më duhen paratë”!

Luiz Ejlli është një nga banorët më “camarrokë” të BBV, dhe vazhdimisht bën batuta e ngacmohet me të tjerët, por këtë radhë, këngëtari bëri një rrëfim mjaft serioz e të papritur, pasi zbuloi për herë të parë aty se vuan nga një sëmundje e rrallë. Rrëfimin e bëri për Kiarën, të cilës i tregoi se si kishte mësuar për herë të parë rreth situatës së tij përpara tre muajsh. Luizi u shpreh se ka hemorragji nga goja, por brenda BBV është justifikuar duke thënë se ka një dhëmballë të prishur.

“Ke bërë mirë që ke thënë prit se dua kohë se do të kisha marrë në qafë edhe ty. Nuk e dija, shkova për kontroll dhe më thanë. Kam për të ikur në gusht në Bermago të shtrohem. Thonë që është sëmundje e rrallë, 11 klinika janë në botë për këtë. Njëra që jam interesuar ishte e zënë deri në gusht…“-tha ai. Nga ana tjetër, moderatorja mbeti e befasuar. “Nuk kam fjalë! Nëse do ishim bashkë, kurrë s’do të lija në baltë”, u përgjigj Kiara.

 Pavarësisht pëlqimit të hapur të tij, ende mes të dyve nuk ka asgjë romantike teksa Kiara ka kërkuar më shumë kohë për të vendosur nëse do të ketë një lidhje mes tyre.

Luiz Ejlli është një nga banorët më “camarrokë” të BBV, dhe vazhdimisht bën batuta e ngacmohet me të tjerët, por këtë radhë, këngëtari bëri një rrëfim mjaft serioz e të papritur, pasi zbuloi për herë të parë aty se vuan nga një sëmundje e rrallë. Rrëfimin e bëri për Kiarën, të cilës i tregoi se si kishte mësuar për herë të parë rreth situatës së tij përpara tre muajsh. Luizi u shpreh se ka hemorragji nga goja, por brenda BBV është justifikuar duke thënë se ka një dhëmballë të prishur.

“Ke bërë mirë që ke thënë prit se dua kohë se do të kisha marrë në qafë edhe ty. Nuk e dija, shkova për kontroll dhe më thanë. Kam për të ikur në gusht në Bermago të shtrohem. Thonë që është sëmundje e rrallë, 11 klinika janë në botë për këtë. Njëra që jam interesuar ishte e zënë deri në gusht…“-tha ai. Nga ana tjetër, moderatorja mbeti e befasuar. “Nuk kam fjalë! Nëse do ishim bashkë, kurrë s’do të lija në baltë”, u përgjigj Kiara.

 Pavarësisht pëlqimit të hapur të tij, ende mes të dyve nuk ka asgjë romantike teksa Kiara ka kërkuar më shumë kohë për të vendosur nëse do të ketë një lidhje mes tyre.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close