Lajme

Yuri Kim në monitorim në Vlorë, ambasadorja vëzhgon procesin e zgjedhjeve

Ambasadorja Amerikane Yuri Kim ka qenë e pranishme ditën e sotme në Vlorë, ku ka vëzhguar procesin zgjedhor .

Ajo përveçse si vëzhguese, është treguar edhe këshilluese ndaj komisionerëve, të cilëve iu është lutur të raportojnë çdo incident të mundshëm pavarësisht përkatësisë politike.

Ambasadorja, ndryshe nga vitet e tjera ku ajo dhe kolegët e saj kanë vëzhguar zonën e Tiranës ose përreth, këtë vit ka zgjedhur Vlorën.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close