Lajme

Zan Çaushi bën një tjetër tentativë për t’u liruar nga burgu

Ish-kreu i bandës famëkeqe të Vlorës, Myrteza (Zani) Caushi ka bërë një tjetër tentativë për të fituar lirinë, ndonëse është i dënuar me burgim të përjetshëm.

Ai ka kundërshtuar vendimin e gjykatës së Matit për rrëzimin e kërkesës për ulje të dënimit, duke kërkuar përllogaritje të ditëve të vuajtjes së dënimit në burg.

Më herët ai ka bërë edhe dy kërkesa të tjera, me arsyen se është rehabilituar, por i janë refuzuar.

Njoftimi:

Detajet e Çështjes:

Nr. i çështjes: 82000-00274-00-2023

Tipi: Penale

Titulli i çështjes: MYRTEZA CAUSHI

Dorëzuesi: GJYKATA E RRETHIT GJYQESOR MAT

Data e regjistrimit: 27.04.2023

Tipi i çështjes: Ç.P.Fazën e Ekzekutimit / Kerkese per uljen e mases se denimit

Inicializuar: Ankim Ndaj Vendimeve Për Juridiksion Dhe Kompetencë Penal

Statusi i çështjes: Regjistrim

Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Mat

Objekti i padisë/akuzës: Ulje denimi.

Baza ligjore: Neni 75 i ligjit “Per te drejtat dhe trajtimit e te denuarve me burgim dhe te paraburgosurve”.

Objekti i kundërpadisë:

Baza ligjore e kundërpadisë:

Palët:

Kërkues: MYRTEZA CAUSHI

Palë e Interesuar: INSTITUCIONI I EKZEKUTIMEVE TE VENDIMEVE PENALE BURREL

Relatori: Sander Simoni

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close