Lajme

Zbardhet dëshmia e 13-vjecares në Lezhë

Zbardhet dëshmia e 13-vjecares në Lezhë, te cilen tentoi ta p erdhunoje një efektiv policie. Ngjarja ka ndodhur më 29 prill, ku e m itura tregon se polici Kol Kola e ka ndaluar duke i thënë se ndaj saj kishte një d enoncim dhe duhej ta shoqëronte në k omisariat. Ajo pranoi dhe shtyu edhe vizitën që kishte te dentistja. “Pranë meje u afrua një punonjës policie. Ai më tha se ndaj meje kishte pasur një d enoncim dhe duhet të më shoqëronte për në komisariat për verifikim. Duke i besuar policit, u futa brenda klinikës dentare dhe i kërkova dentistes që të më shtynte orarin,” tregon vajza.

Dëshmia e vajzës është faktuar edhe nga dentistja e cila është pyetur nga h etuesit.

Pasi janë larguar nga klinika, 62-vjecari Kol Kola e ka futur vajzën në makinën e punës. Në mjetin e p olicisë ndodhej i v arur në pasqyrë dokumenti identifikues i e fektivit, në sajë të së cilit 13-vjecarja ka mundur të z bulojë identitetin e p olicit. Ndërkohë policia nuk e coi në komisariat të m iturën por në një banesë. Pasi janë futur në banesë, Kol Kola, ka kryer v epra të t urpshme dhe ka tentuar ta p ërd hunojë 13-vjecaren. Por ajo ka mundur ti shpëtojë nga duart efektivit duke u larguar.

E m itura më pas ka shkuar në shtëpi ku u ka treguar prindërve gjithcka përjetoi. Se bashku ju drejtuan komisariatit ku dhe bënë denoncimin. Oficerët e policisë kanë sekuestruar kamerat e bizneseve pranë pallatit. Mësohet se në pamjet filmike vajza shfaqet me efektivin e p olicisë. Ajo ka qëndruar brenda në banesë rreth 6 minuta. Neser Kol Kola pritet te njihet me masen e sigurise.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: