Lajme

Zgjedhjet e 25 prillit, sot afati i fundit i për dorëzimin e listave të kandidatëve

Partitë politike këtë të hënë kanë dhe afatin e fundit për dorëzimin e listave me emrat e kandidatëve për zgjedhjet e 25 prillit. Aafati i fundit për dorëzimin e këtyre listave pranë KQZ-së është ora 00:00.

Ndërkohë opozita e bashkuar në kuadër të marrëveshjes parazgjedhore, Partia Demokratike dhe 12 parti të tjera aleate do të dalin me një listë të përbashkët me koalicionin “Partia Demokratike-Aleanca për ndryshim”. Ndërsa Partia Socialiste dhe LSI do të dalin me listat e tyre pa asnjë koalicion

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: