Lajme

Zgjedhjet në PD, Agron Shehaj fiton në bashkinë që mbylli numërimin e para në Vlorë

Mbaron numërimi në Selenicë. Fiton Agron Shehaj 17 vota para. 119 Agron Shehaj 102 Lulzim Basha 1 Fatbardh Kadilli 1 edith harxhi 2 vota të pavlefshme Delvinë Votues total 295. BASHA~205 AGRON SHEHAJ~57 EDIT HARXHI~29 FATBARDH KADILLI~4

65% në Vlorë. Përfundon procesi i votimit në Vlorë dhe Selenicë. Procesi nisi në orën 8.00 dhe përfundoi në orën 19. Ka përfunduar procesi i votimit në Vlorë.

Nga 1435 kanë votuar rreth 730 votues ose rreth 65%. Ndërsa në Selenicë nga 560 anëtarë me të drejte vote kanë votuar 225

Himarë 108 vota 52 Lulzim Basha 35 Agron Shehaj 19 Fatbardh Kadilli 2 Edith Harxhi

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close