Lajme

Zgjedhjet për kryetarin e ri të PD, ja rezultatet në disa bashki

Ka përfunduar numërimi i votave në zgjedhjet për kryetarin e PD-së në disa degë. Sipas raportimeve dallohet se ish-kryeministri Sali Berisha ka një rezultat të thellë përballë kandidatit Ibsen Elezi.

Në Shkodër: Sali Berisha 1500 vota, Ibsen Elezi 114 vota dhe 15 vota të pavlefshme.

Në Korçë: 621 vota Sali Berisha, 36 vota Ibsen Elezi dhe 8 vota të pavlefshme.

Në Lushnjë: 733 Sali Berisha, 73 Ibsen Elezi dhe të pavlefshme 9.

Në Vlorë: Berisha 836 vota, Elezi 46 vota, 8 vota të pavlefshme.

Në Dibër kanë votuar 754 anëtarë: 664 vota ka marrë ish-kryeministri Sali Berisha, 84 Ibsen Elezi dhe 6 kanë rezultuar të pavlefshme.

Në degën e Klosit, kanë votuar në total 445 anëtarë: 429 Sali Berisha dhe 9 Ibsen Elezi, 7 janë shpallur të pavlefshme.

Në Skrapar: 91 vota ka marrë Sali Berisha, 8 vota Ibsen Elezi dhe 3 kanë qenë të pavlefshme.

Në Roskovec kanë votuar në total 476 anëtarë. Berisha 433 vota, Ibsen Elezi 39. Katër vota të pavlefshme.

Në Selenicë kanë votuar 220 persona: 198 vota Sali Berisha, 22 vota Ibsen Elezi.

Në Devoll 1082 vota Sali Berisha, 135 vota Ibsen Elezi dhe 8 vota të pavlefshme.

Në Kuçovë kanë votuar 483 anëtarë: 437 vota Sali Berisha, 45 vota Ibsen Elezi dhe 1 votë ka e pavlefshme

Në Pogradec: Berisha ka marrë 484 vota ndërsa Elezi 32 vota.

Në Burrel: Berisha fitoi me 490 vota, Elezi 31 vota ndërsa 5 të pavlefshme.

Në Kukës: 714 Sali Berisha, 164 Ibsen Elezi dhe 4 tëpavlefshme.

Në Dimal: vota në total 347, 305 Sali Berisha, 28 Ibsen Elezi dhe 14 të pavlefshme.

Në Bulqizë: Berisha 431 vota, Elezi 17 vota dhe 8 vota të pavlefshme.

 Kukës: Berisha 714 vota, Ibsen Elezi 164 vota dhe 4 vota të pavlefshme

Në Vau i Dejës: Berisha 726 vota, Elezi 95 vota dhe 2 vota të pavlefshme.

 Himarë: Berisha 113 vota, Elezi 9 vota dhe 2 vota të pavlefshme.

Elbasan
Qendra 1
Sali Berisha 541 vota
Ibsen Elezi 16 vota
Të pavlefshme 6 vota

Qendra 2
Sali Berisha 450 vota
Ibsen Elezi 23 vota
Të pavlefshme 1

Cërrik
Sali Berisha 337 vota
Ibsen Elezi 14 vota
Të pavlefshme 6

Belsh
Sali Berisha 285 vota
Ibsen Elezi 11 vota
Të pavlefshme 2 vota

Gramshi
Sali Berisha 353 vota
Ibsen Elezi 17 vota
Të pavlefshme 0

Peqin
Sali Berisha 420 vota
Ibsen Elezi 5 vota

Sarandë
Sali Berisha 354 vota
Ibsen Elezi 121 vota
Të pavlefshme 11 vota

Delvinë
Sali Berisha 207 vota
Ibsen Elezi 14 vota

Kurbin

1057 vota Sali Berisha

128 vota Ibsen Elezi

3 vota të pavlefshme

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close