fbpx
Lajme

Zh dukja mi sterioze në mes të Tiranës, prej pesë vitesh ende asnjë gjurmë për 33 vjeçarin

Një ngjarje mi sterioze, teksa një i ri është zh dukur pesë vite më parë, bëhet publike sot.

Është fjala për një 33-vjeçar, i cili rezulton i zh dukur prej 5 vitesh. Tauland Maze ka humbur gjurmët në mes të Tiranës mesditën e 19 Janarit të vitit 2015.

Për herë të fundit ai është parë pranë Kopshtit Zoologjik, aty ku edhe është ndarë me te dy prindërit e tij, për mos t’u takuar më kurrë.

Prindërit e të riut kanë qenë të parët të cilët kanë bërë k allëzim në Policinë e Tiranës, me dyshimin se djali i tyre i vetëm është rr ëmbyer dhe më pas është zh dukur.

Por kush është Tauland Maze?

Tauland Maze ka lindur në vitin 1986 në qytetin e Elbasanit. Ai është fëmija i tretë i dy prindërve me origjinë nga Vlora dhe prej shumë vitesh jetonte mes Tiranës, Holandës, Italisë dhe Belgjikës. Në vendin tonë ai kishte vetëm dy precedentë pe nalë të evidentuar zyrtarisht, atë të fa lsifikimit të dokumenteve. Ai ka mbajtur tre identitete; Tauland Maze, Tauland Janushi dhe Entoni Janushi. Por njihej dhe me pseudonimin “Labi”.

Ndërkohë, sipas autoriteteve shqiptare bëhet me dije se në lidhje me personalitetin e Enton Janushit, nga të dhënat e grumbulluara rezulton se ka qenë emigrant në shumë shtete të Evropës Perëndimore, si në Itali, Francë, Zvicër, Belgjikë dhe Holandë, dhe se gjatë qëndrimit në këto shtete, dyshohet se është marrë me aktivitet të pal igjshëm.

Një muaj pas humbjes së kontaktit me të birin, Namik Maze më datën 26 Shkurt 2015 paraqitet në Sektorin e Kr imeve të Rënda ndaj jetës në Policinë e Tiranës, ku ka depozituar ka llëzim pe nal, pasi që prej 19 Janarit të të njëjtit vit, nuk kishte më kontakte me të birin dhe kishte dyshime se mund t’ia kishin rr ëmbyer.

Dyshimet e babait u përforcuan dhe me provat që ai paraqiti para policisë, karta e identitetit dhe pasaporta e lënë në shtëpi nga ana e të birit si dhe bisedat e fundit me të ku iu kishte rr ëfyer se e kishin kë rcënuar. /klanplus

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button