Lajme

Zjarr në malin e Gjallicës, kërkohet ndihmë nga ajri

Alarm në Kukës për zjarrin që është riaktivizuar në malin e Gjallicës. Zjarri, pasi u shua më 25 korrik, u aktivizua gjatë ditës së djeshme, ka qenë një vatër, ndërsa sot janë krijuar edhe katër të tjera.

Si pasojë, është djegur një sipërfaqe e madhe me pishë dhe bredha, ndërsa autoritetet lokale të zjarrfikësve kërkojnë ndihmë nga ajri. Sipas tyre, ndërhyrja nga toka është thuajse e pamundur për shkak të terrenit të vështirë që e bën të pamundur ndërhyrjen me automjete.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close