Lajme

Zjarrfikëset për të shpëtuar macen që kishte 4 ditë mbi pemë (Foto\Video)

SHKODËR– Zjarrfikëset janë heronj, me gjak e me shpirt dhe jo pjesë e fantazisë.

Ata janë aty sa heqë që një qenie frymorë është në rrezik dhe kanë nevojë për ndihmën e tyre…kjo qenie frymore jo domosdoshmërish është gjithmonë njeri. I tillë është rasti që na vjen nga Shkodra. Ata kanë arritur të shpëtojnë një mace, e cila prej 4 ditësh ishte mbi pemë

Të angazhuar në këtë operacion kanë qenë edhe banorët e lagjes duke u finalizuar me sukses dhe shpëtimin e kësaj maceje.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close