Lifestyle

10 gjërat që mund të bësh në ditët me shi

Shiu të pengon të dalësh, të pish një kafe apo të drekosh me miqtë? Kjo s’do të thotë ta kalosh ditën duke u ankuar.

Ja ku i ke një listë me 10 gjëra që mund të bësh:

Lexo një libër

Ka gjithnjë diçka speciale në leximin e një libri kur shiu troket në dritare. Bëj dhe një filxhan kakao dhe jepi!

Shih një serial

Hyr në Netflix, zgjidh ç’ta mbush mendjen, merr ca kokoshka dhe ja, u zgjidh.

Gatuaj

Një ëmbëlsirë, apo një gatim i mirë është gjithnjë super ide.

Plotëso teste ose puzzle

Hyr në këtë link dhe plotëso testet që bën Anabel. Nuk do të zhgënjehesh. 😉

Bëj diçka që lidhet me artin

Shkruaj një poezi, ose pikturo, ose kompozi. Ti e di më mirë.

Dëgjo podkaste

Krime, humor, mendime…zgjidh podkastin që do të dëgjosh dhe mëso diçka të re.

Bëj aktivitet fizik

Yoga, stretching ose ushtrimet nuk kanë gjithnjë nevojë për një palestër. Shtëpia del e tepron.

Kujdesu për veten

Bëj një dush të gjatë, kujdesu për lëkurën, ndërro çarçafët dhe na falendero më vonë.

Organizo dollapin

Përfito nga koha në shtëpi dhe organizo veshjet dhe aksesorët.

Bëj punët e shtëpisë

Një shtëpi e pastër, një njeri i lumtur.“Që vjen me mu me bo video-analiza, duhemi me fitu me 6 gola epërsi, sepse me 4 gola më kanë shkarku”, Granit Begolli shkakton të qeshura në studio

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close