Lifestyle

Bima e veçantë që shkrin dhjamin, ju tregoj për të

Pema çudibërëse që shkrin dhjamin dhe ngrit disponimin. Në botën mbarë kjo pemë është vërtetuar si pemë që bën çudinë se ngrit nivelin e serotoninës dhe shkrin dhjamin.

Nëse dëshironi të humbni në peshë, por gjithmonë jeni të uritur, e kilogramët nuk shkrihen, atëherë ju sjellim pemën “Garcinia cambogia”, e cila shkaku i përbërësve të vet ndikon në humbjen në peshë parandalon oreksin.

“Garcinia Cambogia” ndalon edhe nevojën për ushqim që shfaqet në situata stresuese apo situatat emocionuese. Ekstrakti i saj është i pasur me acidin (HCA).

Si ndikon “garcinia cambogia”
Ndalon efektin e enzimave në trupin tonë që karbohidratet që nuk mund t’i shpenzojmë i shndërron në energji. Po ashtu, ndalon oreksin dhe shton nivelin e serotoninës në gjak.Anila Kaleshi

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: