Lifestyle

Çfarë ndodhë kur gjallesat e tjera bien në dashuri?

Të gjithë kafshët janë unike dhe të veçanta që na bëjnë të i adhurojmë. E sidomos qentë, janë një prej kafshëve që adhurohen më së shumti. Por, çfarë ndodh kur racat e ndryshme të kësaj kafshe bien në dashuri.

Në këtë artikull do shihni si si fal dashurisë dhe përzierjes së racave, kanë lindur një mix çka i ka bërë qe të duken të adhurueshëm, raporton “Bright Side”.

Përzierje e “Golden Retriver dhe Husky”

“Doberman dhe Corgi”

“Husky dhe Pomeranian”

“Pug dhe Husky”

Gjysmë “Shpeherd gjysmë Husky”

 “Bulldog dhe Dachshund”

“Rottweiler dhe Shepherd”

 “Shepherd dhe Husky”

“Shepherd dhe Corgi”

“Golden Retriever dhe Dachshund”

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close