Lifestyle

Cilat shenja të Horoskopit e kanë shumë të vështirë të kapërcejnë një ndarje

Nëse jeni një nga njerëzit që pas përfundimit të një lidhjeje e kanë shumë të vështirë të ecin përpara, ndoshta kjo është arsyeja pse duhet të fajësoni astrologjinë. Ne mund të mos e kuptojmë, por shpesh mënyra se si sillemi me një ndarje ka të bëjë me shenjën tonë të Horoskopit. Nëse i përkisni shenjave të mëposhtme të Horoskopit, ndarjet ndikojnë më shumë tek ju, e keni të vështirë të përfundoni një lidhje dhe natyrisht ta kapërceni atë.

Gaforrja

Me Hënën si sundimtare të saj, Gaforrja emocionale e ka të vështirë të lërë të kaluarën pas. Ai investon tek njerëzit dhe nuk mund ta pranojë lehtë se diçka mund të mos funksionojë më. Ai gjithashtu ndihet i plotë kur ka një partner, të kujdeset për të dhe të kujdeset për të. Për shkak të natyrës së tij të ndjeshme ai do të duhet të gjejë mënyra të ndryshme për të menaxhuar emocionet që pasojnë një ndarje, të cilat do të jenë shumë të vështira për t’u vendosur. Nëse, megjithatë, respekti, dashuria dhe dashuria humbin, ai do ta kthejë zemrën në gur dhe do të thotë “ne po ndahemi”.

Virgjëresha

Të kesh një lidhje me një Virgjëreshë do të thotë që ajo ka menduar shumë mirë për të gjitha mundësitë, ka peshuar të mirat dhe të këqijat dhe fillon marrëdhënien me themele të forta, pa emocione. Kjo është arsyeja pse do të jetë shumë e vështirë të pranosh faktin se kjo marrëdhënie po përfundon. Meqenëse do të jetë shumë e vështirë për të që të japë fundin përfundimtar, pasi ajo nuk dëshiron të kthehet në procesin e gjetjes së një partneri (ajo është e mërzitur të kalojë përsëri të njëjtat gjëra), ndërsa nuk e pranon zgjedhjen e saj ishte gabim.

Peshqit

Peshqit e ndjeshëm, emocionalë dhe të dashur nuk mund të ndahen, edhe nëse e dinë që marrëdhënia nuk po shkon askund. Ëndërruesit me imagjinatë të madhe, jetojnë në botën e tyre dhe e kanë shumë të vështirë të pranojnë realitetin. Ata refuzojnë të përballen me faktet, ashtu siç refuzojnë t’i japin fund lidhjes.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: