Lifestyle

Do të jesh i pasur apo i varfër? E tregon mënyra si i mban lekët në portofolin tënd!

Edhe ngjyra e portofolit tregon shumë për pasurinë.Një portofol i çrregullt bllokon rrjedhën e energjisë pozitive dhe kështu bën një rrëmujë në financat tuaja, shkruan “Prive”. Nëse doni të tërhiqni bollëk në jetën tuaj, mbani portofolin tuaj të rregullt dhe kartëmonedhat tuaja të grumbulluara me kujdes. Ju duhet të respektoni paratë nëse doni që ato të vijnë vazhdimisht te ju. Gjithashtu, kurrë mos mbani në portofol faturat e papaguara, madje as ato që keni paguar. Kjo tërheq energjinë e pagesës në jetën tuaj dhe ju do të duhet vazhdimisht të jepni para për diçka.

Ju mbani vetëm para dhe karta bankare në portofolin tuaj, dhe është e rëndësishme që të keni gjithnjë pak më shumë para se sa ishte planifikuar. Kjo kërkon financa edhe më të mira. Rekomandohet që të blini vetë një portofol. Sigurohuni që të shmangni kuletat e përdorura sepse kurrë nuk e dini se çfarë lloj pronari kishte dhe çfarë lloj energjie. Ngjyra e portofolit është gjithashtu e rëndësishme. Ja se çfarë do të thotë ngjyra:

E kuqe – për njerëzit elementi i të cilave është zjarri ose toka – kjo ngjyrë ka qenë prej kohësh e njohur për tërheqjen e pasurisë dhe bollëkut. Ajo neutralizon energjinë negative shumë shpejt.

E kaltër e errët – për njerëzit elementi i të cilave është ajri ose uji – kjo ngjyrë simbolizon bollëkun, dhe njerëzit e lindur në elementin e zjarrit nuk duhet të kenë një portofol me këtë lloj ngjyre.

E zeza – për njerëzit elementi i të cilave është druri ose uji – duhet të mbajnë para në një portofol me këtë lloj ngjyre nëse duan të kërkojnë prosperitet.

E murrme – për njerëzit elementi i të cilave është toka ose metali, shkruan kp, – kjo ngjyrë sjell pasuri dhe është më e zakonshme në mesin e kuletave, por nuk duhet të zgjidhet nga njerëzit e lindur në elementin e zjarrit ose ujit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: