Lifestyle

Gratë flasin për s*k.sin, ja kur është mosha më e mirë për ta shijuar

“DailyMail” shkruan sot se duke iu referuar shkences, me kalimin e viteve njerezit kane mundësinë që të fitojne përvoja të reja s e ksuale dhe këto eksperienca vetëm e pasurojnë aspektin tuaj intim.

Sipas një studimi të ri, gratë përjetojnë s eksin më të mirë të jetës së tyre në moshën 36-vjeç e lart.

Studimi mori për bazë një grup prej dy mijë e 600 grash të cilat u bënë pjesë e këtij studimi.

Kur u morën në pyetje për tërheqjen s eksuale, grupmosha më e vjetër ishte më e sigurt në lëkurën e vet. Tetë nga 10 gra thanë se ndjeheshin dhe dukeshin s eksi. Në të kundërt, vetëm katër nga 10 gra të grupit të mesëm ndjeheshin tërheqëse dhe shtatë nga 10 gra nën 23 vjeç ishin të kënaqura me pamjen e tyre. Gratë më të moshuara theksuan se kishin më shumë o rgazma dhe cilësore, plot gjashtë nga 10 prej tyre, ndryshe nga grupet e tjera ku vetëm pesë nga 10 gratë pranuan se kishin shumë o rgazma.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close