fbpx
Lifestyle

Kush ka nevojë që të vizitohet tek mjeku? Testoni nivelin tuaj të zgjuarsisë

Nëse nuk arritët ta gjenit dot, ne e kemi përgjigjen për ju:

Gruaja e 3-të në foto ka nevojë urgjente për t’u vizituar pasi këmbët e fryra dhe të skuqura janë një tregues i sëmundjeve serioze, veçanërisht me zemrën.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button