Lifestyle

Nga e folura me zë të lartë deri te kërcitja e gishtave, 10 veprime të pasjellshme që i bëni

Mendoni se jeni të sjellshëm dhe të edukuar? Mbase nuk do mendoni njësoj pasi të lexoni këtë artikull. Pa vetëdije ne shpesh e shkelim etikën me veprimet që bëjmë dhe disa prej tyre i anashkaloni lehtësisht. Nga dollitë tek duart në xhepa ju prezantojmë me thyerjet e etikës që bëni.

Më tej po ua rendisim:

Kur ngrihen dolli thoni ‘gëzuar’ 100 herë…

Thoni ‘kënaqësi që ju njoha’ kur prezantoni veten…

Lëpirja e lugës pasi trazoni sheqerin në kafe…

Kërcisni gishtat…

Vendosni telefonin mbi tavolinë kur hani mëngjes, drekoni ose darkoni…

Flisni me zë të lartë…

Shkoni duarbosh në shtëpinë e dikujt që ju ka ftuar…

Lagni gishtat me gjuhë për të ndërruar fletët…

I hyni kontrollit të gjërave të të tjerëve sa herë keni mundësi…

Mbani duart në xhepa…

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: